Artiestennamen

Welke artiesten namen zijn niet de echte?

Soms hoor je zo'n mooiklinkende namen tussen al die beroemdheden. Sylvester stallone, sharon stone,... maar als ik dat een beetje vergelijk met de namen van men kennissen dan denk ik...zijn namen als sharon stone artiesten (nick)namen? of is het hun werkelijke naam...

als jullie hier de echte naam weten mogen jullie altijd posten ;-)

Antwoorden: Artiestennamen

Avatar

André van Duin -> André Kyvon
Gordon -> Cornelis Heukenroth
Elton John -> Reginald Dwight
Stevie Wonder -> Steveland Morris
Lady Gaga -> Stefani Germanotta
Jamie Foxx -> Eric Marlon Bishop
Alicia Keys -> Augello Cock
Freddie Mercury -> Farrokh Bulsara
Marilyn Monroe -> Norma Jeane Baker
Tiesto -> Tijs Verwest
26-03-2010 12:14

Avatar

Robert Zimmermann = bob dylan
03-07-2010 15:16

Avatar

Thomas berge - Chiel Ottink
19-10-2010 18:10

Avatar

Koos Krommenhoek kennen we beter als Koos Alberts; Hans Bouwens kenne we als George Baker; Jeroen Hendrik Dodnerwinkel bekt niet op de radio, dus dat werd Jeroen van Inkel; Rob Zieltjens is ook niks voor de radio, dus Rob Stenders wel. Zo zijn er nog veel mer. Als je echt nieuwsgeirig bent: gewoon op google de artiestennaam intikken met als toevoeging echte naam en je vindt ze allemaal.

De redenen om een artiestennaam te kiezen zijn divers:
- een naam moet lekker bekken: Long Tall Ernie & The Shakers klinkt beter als Arnie Treffers en Band, zeker wanneer je een rock'n'roll groep bent
- artiesten zijn ook mensen (echt waar) met een prive-leven. hebben dus ook contact met allerlei instanties en bedrijven. een miep van een call center reageert anders wanneer Chiel Ottink belt dan wanneer Thomas Berge zich meldt.
28-02-2011 19:38Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Artiestennamen