Muziek

Hoe is muziek ontstaan?

Ik luister vaak naar muziek en ik wouw weten waar muziek vandaan kom hoe het is ontstaan en ik luister vaak naar rap muziek van kempi.

Antwoorden: Muziek

Avatar

Bedoel je niet: Hoe is muziek ontstaan?

Maar het komt eigenlijk al van in het oude Afrika.
27-10-2007 22:22

Avatar

Dat kwam door de levenstijl van mensen bv. de bleus werd door de slaven gemaakt... die zich verveelde en op een sippe manier... muziek maakte met de spullen waarmee ze werkten... en gingen er gewoon bij zingen om zichzelf te troosten hetzelfde als je bang ben niet iedereen heeft dat als je bang ben en je fietst ergens waar je het eng vind dan ga je ook zingen of neurrieen... rap is ontstaan doordat ja mensen over hun leven gingen snelrijmen... over de slechte dingen die ze zagen
Stuiterbal | 27-10-2007 22:40

Avatar

* ontstaan
Annee | 27-10-2007 23:02

Avatar

Hoe is het muziek ontstaan??
03-02-2009 16:02

Avatar

Kan iemand even duidelijk uitleggen hoe muziek is ontstaan? Moet spreekbeurt doen, muziek is mijn onderwerp maar ik weet niks van het ontstaan van muziek.
09-03-2009 17:11

Avatar

Ik moet ook spreekbeurt over muziek doen, Eigenlijk over zang maar ja daar kan je niet echt zoveel over vinden. Mijn mentor gaf het me omdat ik van zingen houw maar dan heb ik nog niets dus ik doe gewoon over muziek. ;p


weet iemand tips :$?
17-06-2009 20:54

Avatar

Hoi ik ben het niet e ens ik vind het eng om zo te zijn
Soms denk ik dat ik cool ben maar dat is niet zo
mijn vriendjes slaan en pesten mij altijd
ik vind dat echt niet leuk
kan de kindertelefoon mij helpen?>
08-02-2010 12:05

Avatar

Muziek is eeuwen geleden ontstaan
het kwam allemaal door de wind
oermensen ontdekten dat wind geluid maakte
en begonnen allerlei voorwerpen te maken
03-03-2010 12:53

Avatar

Hoe is muziek ontstaan dat vragen veel mensen zich af. Muziek is ontstaan doordat mensen is de prehistorie muziek maakten met handen, stampen met de voeten en stem. Ze gebruikten messchien ook trommels of andere soorten instrumenten. Maar muziek kon nog niet worden opgeschreven in noten. Ze leerde de melodieen van elkaar, pas in de middeleeuwen konden mensen muziek opschrijven zo begon de westerse muziek stijl. Later werd de muziek ingewikkelder met meer instrumenten toen gingen mensen muziekinstrumenten maken van botten, steen en van hout. Ze maakten ook kleien poten als drums en rammelaars van dierenhuiden.
Meestal zag je vroeger bij feesten veel muziek omdat de mensen dachten dat muziek toverkracht had daardoor was muziek erg belangrijk op feesten. Mensen uit China en India dachten dat goden de muziek aan de mensen gegeven hebben. Oude volken die rond de Middelandse zee woonden vertelde elkaar over hun verschillende soorten muziek en muziekinstrumenten daardoor kregen ze steeds nieuwe ideeen.
04-05-2011 09:52Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Muziek