Nena en kim wilde maar dan anders

Nena en kim wilde maar dan anders?

Kan iemand mij misschien vertellen hoe het nummer heet waarbij in de clip 2 dames een liedjes zingen, 1 achter een soort van hek die zat volgens mij in een soort van gevangenis, die andere voor het hek en die kwam volgens mij op een soort van een bezoekuur, de clip was buiten en het was allemaal een beetje grouw met regen en bliksem en modder, beetje oostblokachtig, volgens mij was het ook in het duits gezongen, soort nena en kim wilde maar dan anders, 2 vrij jonge dames, het is geen recent nummer maar van een paar jaar geleden

Antwoorden: Nena en kim wilde maar dan anders

Avatar

Dit heet :

"Anyplace Anywhere Anytime" by Nena and Kim Wilde


Gaucho | 15-03-2011 23:49

Avatar

De Stoozy Website

Zo, dan heb je vast een link naar de plek waar hij zou moeten staan. Let op, deze website heeft een heel andere doelstelling, maar WEL een link naar de muziekdatabase, als je wat zoekt, maak je hier een hele hoop kans. Mocht je willen zoeken op de pagina, ga dan naar de website en toets CTRL-F, dan kun je zoeken of de gewenste MP3 on-line is. bestandje kopieren naar je eigen computer? Klik op de rechtermuisknop, en kies 'save as' of 'bewaren als'.

Vragen staat vrij, verzoeknummers ook (hee, ik heb er n u zo'n 15.000 online staan, dus als je wat zoekt...zou het er bijna bij moeten s taan ;-)

Succes! Rob
24-03-2011 22:02Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Nena en kim wilde maar dan anders