Tv shows bijwonen

Vertel verder: tv shows bijwonen  Print kwero: tv shows bijwonen 

Hoe kan ik TV shows bijwonen?

Ik zou graag eens een TV show bijwonen, moet je hier kaarten voor kopen ofzo en waar kan ik zulk soort kaarten kopen?

Wie heeft er wel eens een TV show bijgewoond en hoe heb je dit geregeld?


Antwoord:
Op http://www.tvopname.nl/ kun je een aantal programma's zien waarvoor publiek wordt gevraagd/uitgenodigd. Sommige zijn gratis bij te wonen.

Muziek en film / Televisie

Antwoorden: Tv shows bijwonen

Avatar

Dat lijkt mij ook wel eens leuk ja. Ben benieuwd of iemand het weet, moet vast kunnen natuurlijk. Wel eens gekeken op de website van het betreffende station?
Patrick | 23-03-2007 18:53 Spacer

Avatar

Op http://www.tvopname.nl/ kun je een aantal programma's zien waarvoor publiek wordt gevraagd/uitgenodigd. Sommige zijn gratis bij te wonen.
Anoniem | 23-03-2007 19:04 Spacer

Avatar

Meestal worden zulke aanvragen gedaan op de teletekst pagina van de tv-zender of op hun website. Je kan er altijd wel enkele vinden.
De meeste zijn gratis bij te wonen, maar zoals reeds eerder gezegd, zijn er ook bij waar je moet voor betalen.
DeFret | 24-03-2007 11:53 Spacer

Avatar

Wow die link is echt goed, Praatjesmakers en Lotto Weekend Miljonairs lijkt me echt leuk om eens mee te maken. Bedankt voor de tip ga meteen kijken. Voor Praatjesmakers ben ik nu te laat Lotto Weekend Miljonairs hebben nog data in april en mei, kijken wie met mij mee wil gaan.
Sannetje | 24-03-2007 12:31 Spacer

Avatar

Als je naar een tv show wil moet je gewoon eens op google de tv show intypen die je leuk vind! dan kom je op de website en staat er bijvoorbeeld opname bijwonen of kaarten liveshow

( bijvoorbeeld (http://www.rtl.nl/sho...4/liveshows/index.xml)
Anoniem | 15-12-2007 21:03 Spacer

Reactie plaatsen

Let op! Omdat je niet bent ingelogd wordt je reactie anoniem geplaatst. Je dingt dan niet mee naar een van de prijzen en de reactie wordt pas geplaatst na controle door een moderator. Om onder je eigen naam te reageren kun je je aanmelden en vervolgens inloggen.
Hou mij op de hoogte van nieuwe reacties?